onsdag 21 oktober 2009

En onsdag

Idag skulle jag ha varit på Sthlm open och kollat på Robin när han spelade tennis, men istället har jag varit hemma och "vaktat" djur, svärmor kom på oväntat besök och lämnade två djur här för rastning och sedan avlämning på centralstation dom har sovit i soffan och sedan flyttat in i en plastväska som luktar flamskyddsmedel, dom verkar älska väskan, jag skulle inte stoppa ned tån ens. Dom är små, en bild visar hur stora dom är iförhållande till ett droops Fabel nystan, väskan är 30 cm lång och där ligger dom båda två tillsamans med nystanet. Jaja.

Dessutom visar dagens bilder min nu påbörjade egenkomponerade tröja! Livets första, det är ett tuuuuuunt garn i merionoull, Tibet från Lienedesign, stickfasthet 30 maskor per 10 cm och 40 varv på höjden. Stickor no 2 och 2 1/2. Det skall bli roligt att se vad det blir av den lilla rackarn. Dessutom kan man se ännu en tröja, färdigstickad, så gott som, men ännnu ej MONTERAD. Hur kan det vara så ofattbart trist att montera o så kul att sticka? Min man erbjöd sig att syihop den, "det kan väl inte va så svårt?" Så ikväll när han kommer åter från en heldag på Kungliga tennishallen då blir det sticksömnad. Om jag skall vara helt ärlig så avstod jag frivilligt från tennisen...till förmån för stickningen, o kunde då låtsas att det var för hundarna eller någon medmänniskas skull...jag är en falsk stickohollick och I am proud.

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag tycker monteringen är nästan det roligaste jö... då får man ju liksom lön för mödan, har nog inte fattat det där med att vägen är målet eller vad det heter.

Samtal från min trädgård sa...

Och kan jag syr jag ihop på symaskinen, det går fort och det brukar bli bra, men det är lata jag det!

manotanten sa...

men vilka härliga färger det var på den lilla o-ihopsydda tröjan... blir sugen på att sticka jag med... nåt i såna natur grön orange höst färger o mönster men jag vet ju av erfarenhet aatt jag
tröttnar efter bakstycket o sen är det mest ångest för att jag känner att det måste bli klart...
får köpa nåt färdigt i de färgerna...

Monica sa...

Åh vilka söta små knyten! Nu blev jag sugen på en hund till.

monke