tisdag 10 november 2009

Mesig


har jag blivit, gråter en timme om dagen, av diverse begripliga och obegripliga orsaker, skrattar oxå, senast idag så tårarna rann en lång stund pga denna skitroligamesfilm, har du inte sett den? Det har 43 milijoner andra gjort! Gör det.
Åsså har jag fått karpaltunnelsyndrom, stickar iallafall och handleden är helt märklig, stel och ond och avdomnad, inatt skall jag linda den. Märker att det är mycket kropp nu. O gnäll.


Sover plötsligt mycket, slöar, äter godis och idag köpte jag en Allers tidning!!!! Julspecial! Ingen Filter eller BLM eller Interweave utan Allers! Mitt livs första, och kanske sista. En gång gjorde jag ett test som någon sänt mig, på datorn, testet visade att 98 procent av alla som gjorde matteövningarna i testet och sedan ombads tänka på en färg och ett verktyg tänkte på en röd hammare, det gjorde jag. För mig bevisade det att jag är som alla andra, att jag är en hög hormoner, jag har följt graviditetskalender vecka för vecka nu och stämmer exakt med hur man skall och borde må. Underbart, att ingå i en grupp, människor helt enkelt. Röd hammare, hur enkelt som helst.

2 kommentarer:

manotanten sa...

har sett pandan jo, den e ju bara för messkitrolig verkligen o nästan så man gråtskrattar utan att vara gravid och annars så ÄÄÄÄR det ju egentligen messkithärligt att vara så hormoniserad att man gråter o skrattar o gråter igen innan man hunnit säga prosit ens en gång o ingen i ens omgivning fattar nåt o himlar med ögona gör dom o så gråter man igen o näsan blir alldeles söndersnuten och... så vidare... I alla fall så tycker man det efteråt... att det var så HÄÄÄRLIGT ju men jag tror att du KAN "embraca" det NU och bara ge efter o låta allt hända och ske och alla känslorna på samma gång och...

Lätt att säga för mig kanske... men det är ju samma sak sen när bäbis är på väg ut och kroppen är det enda, enda... och det enda man kan göra är att ge efter och låta allt hända och naturen ha sin gång och allt bara flyyyter och intellektet kan gå och gömma sig för då är det starkare krafter i görningen och det är ju bara helt underbart och jag hoppas du får den naturliga vägen igen och att du får vara med om allt det där STARKA, det där att SLÄPPA KONTROLLEN!!!
DET är ju underbart och inte många gånger i livet man är med om det... egentligen...

och en röd hammare kan man ha till mycket

Blipp sa...

Släppa kontrollen är verkligen - ontskönt - skrämmande oxå. Precis som du skriver skall jag passa på att uppleva det nu när jag inte kan göra annat, för kunde jag, skulle jag aldrig släppa den! Jag tillhör sorten "kan själv" "har eget kaffe" och litar så lite jag kan. Meen nu skall det bli andra bullar av, dessutom skall jag vara vänlig och inte sparka barnmorskan i ansiktet eller be om nödslakt som dom förra gångerna! Tack för ditt engagemang, så kul att Du finns!