fredag 27 november 2009

Tack

På förlossningen - 4 timmar gammal. Gastubsmössa!


1 dygn iklädd förlossningskläderna. Dom var lite små!
Hemma - 4 dagar gammal, merionoullsmössa med garn från Sannstick, mjukt. För liten.


vill jag bara säga hela tiden. Till naturen, världen, mannen, barnen, mamma, mormor, hela mitokondriekedjan av fertila tanter, anmödrar har fått barn i början av 1800 vid 44 års ålder. TACK vill jag säga, TACK till alla cyberpersoner, alla gulliga, varma, roliga och omtänksamma personer som bloggar, smsar och facebookar och mailar. Tack till Mano, och Samtal från min trädgård och Medea, Kajsa och Leftknit, och Ami, Tina o A6 o Inger och Viveka.. och Susanne o LenaLana, och alla andra....nu snurrar det i huvudet...Det är så roligt med Er glädje och omtänksamhet.

Vår dotter, sneezing Panda, har varit på Sös på efterkontroll och är utan anmärkning. Hon har sluppit få mammas antikroppar och har alltså inte hyperthyreos, nu gäller det för mig att inte bli för sjuk för den kan blossa upp hos mig ungefär 3 veckor efter förlossning och då blir det kanske operation. Så lugn och vila är ordinationerna som gäller nu.

Det är inte svårt för mig att vila då ungen är som en dröm, sover, umgås och äter, lite arg ibland men alldeles underbar och hennes lyckliga kärleksfulla pappa vill ha henne hela tiden så jag sover, äter, umgås blir lite arg ibland men är oxå ganska underbar om jag får säga det själv. Stickar lite på koftan, typ 3 varv, återkommer med bilder.
Jag är oxytocin rusig och förälskad i hela världen! Kunde inte låta bli att lägga ut dessa bilder oxå, tror att hon är sötast i världen, har det hänt andra föräldrar, att dom tror det om just deras barn? Biologi - fantastisk uppfinning.

8 kommentarer:

Anna Maria sa...

Gud så söt.
Så roligt att alt är bra med er allihopa.
Jag hade inte sett att hon kom i tisdags GRATTIS

Kajsa sa...

Tack själv för bilderna på denna otroligt fina lilla unge! Man blir så rörd när det kommer ut såna här små människor och allt är som det ska. Och glad.

Medea sa...

Jag blir alldeles rörd av denna ljuva skapelse. Grattis till både dig och din fina man. Kramar

Samtal från min trädgård sa...

Gott att höra och se att ni mår bra och att ni eller hon var godkända!
Ha det gott i Advent.

Monica sa...

Jättemycket grattis till dig och den ljuva lilla tösen!

Monica

Anonym sa...

Ja, det där oxytocin-ruset minns jag så väl nu... förstår dem lite grann som blir beroende o samlar på barn sen för det är en riktig hippie-kick det där!

Peace, lohohooove and understanding och älvor och tacksamhet och romantisk bomullskänsla... hur underbart och HELT som helst...

Ja HEL känner man sig när naturen o biologin får råda så där underbart och man ger efter för det som du beskriver... SAMHÖRIG med alla anmödrar och hela världen med...

Ja, hippie hippie hurra för dig o lilla, nya gupta!

Tid att verkligen njuta o ge sig hän!

förresten... har mannen byggt några "staket" kring Er än?

mano

Blipp sa...

Nu måste jag ju säga Tack igen! Känner mig som om jag vunnit något pris eller så...o det har jag ju.
Staket vet jag inte men när några bekanta idag försökte titta på Gupta i vagnen så slog han igen suffletten med en smäll och ställde sig liksom framför vagnen så jag fick putta undan honom...o så försöker han mata henne med tillägg så fort jag vänder ryggen till, och mig med fett o socker.

Inger sa...

Jag blir alldeles rörd - av både bilder och din bra-iga text, Britt! :) kramar och värme från Inger