fredag 4 december 2009

Jag älskar den här årstiden....
några timmar i vårat käraste Tyresta. Jag är en sann höst o vintermänniska, njuter mig tårögd av frostiga träd och knastrig gnistrig is på pölarna.

4 kommentarer:

Medea sa...

Jag är ju mer sommarmänniska men nu är det vad jag kallar höst i Provence. Men fransmännen kallar det nog vinter. December och januari är nog "vinter" och sen kommer våren med fruktblommande träd i mars. Ser fram mot våren men här har vi säkert 2½ timmer mer ljus än i Sverige och det är fantastiskt.
Kramar

Anna Maria sa...

Ja visst är det härligt vara ute klafsa omkring i gummistövlar sen komma in sätta sig och sticka, helst framför brasan.

Blipp sa...

Ja, tänk om vi fick en brasa - kan man inte bara göra ett hål i väggen o leda ut grejset som blir över - röken? Nä här i Bagis får vi nöja oss med massor av stearinljus, kan inte köpa värmeljus längre då det inte finns utan aluminiumformar runt, så idiotiskt miljödumt. Ser fram emot stickhelgen i januari, tänk att HV känns som en behov redan! Efwa, finns det ingen temperatur eller så som talar om när det är vinter hos Dig, som här när det är mindre 10 graders medeltemp per dygn = höst.

Anonym sa...

Visst är det sköna omgivningar i Tyresta! Vi var där för några veckor sen och gick. Mycket folk i barnvagnsspåret (!)så vi valde en annan mer slingrig väg. Det hade regnat rätt mycket så det var mer eller mindre sjöar på stigarna. Vi lyckades hitta en liten glänta där solen, som så här års står så lågt, hittade ner! Underbart! :) Kram I.