måndag 21 december 2009

Jag älskar den här årstiden....igen....

å så älskar jag lammkorv. Kan inte låta bli att lägga ut massor av bilder för det är så vackert...så det pirrar i magen, så trots allting i Köpenhamn så hoppas jag av hela mitt hjärta att det finns lite kvar till Gupta o hennes generation. Så köp inga meningslösa klappar o jag skall inte flyga mer.

4 kommentarer:

Medea sa...

Men... Du ska ju komma o hälsa på mig! Otroligt vackert! Ni har mycket mer snö än här i Jkpg. Men hos mina föräldrar där vi ska tillbringa julen är det alltid massor med snö.
Kramar och pussa Gupta från mig.

Blipp sa...

Kanske kan jag ta tåget!

Monica sa...

God Jul och Gott nytt år!

Monica

manotanten sa...

jag med... älskar den här årstiden... har funderat på det faktiskt... jag som antagligen ses som ganska neggo... jag älskar ju alla årstider, ja även de svåra o mörka o kalla o hårda... och du också förstås och alla vi nordbor som verkar så hårda o kalla o inbundna... men guuuud vad vi embrecar allt det svåra och det lätta med och... jag menar, vi älskar ju alltihop egentligen och det är ju vi som är matadoooorerna o piccadooorerna o vi luktar på blommorna, även de frusna och det är vi som är så fördragsamma trots allt det kalla o o ogästvänliga och lerigt nordiska... jag menar herreguuuud vad vi är f-ö-r-d-r-a-g-s-a-m-m-a!!!
vilka jäkla vardagshjältar vi är vi nordbor som bara älskar oss igenom alla årstiderna och alla jävligheterna!!! God Jul för faasiken... vi är ena riktiga superheroes!!!!