fredag 11 december 2009

Livet går sin gilla gång


allt är lungt. Vi njuter. Mitt nya liv har börjat, godis endast på lördagar, måndagen med stark abstinens, jag älskar E. Nu är det lättare. Men häromdagen när vi väntade tålmodigt på vår tur(!) att reklamera på IKEA såg jag en dam som åt en hel påse skumtomtar en meter ifrån mig, jag kände ett starkt hat, avundsjuka, vrede, orättvisa, fick uppmana mitt common sense och titta åt ett annat håll. Socker. Barnet är finfint o vi oxå. Mannen o sonen har fyndat pingisbord i en sopcontainer så nu påstår dom att vi skall spela rundpingis, springa alltså. Jaja idag blir det Tyrestas barnvagnsslinga iallafall, försöker hinna med kalenderstickningen det går ganska bra. Kommer med bilder.

5 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Vilken tur att jag inte gillar skumtomtar...! Men hade hon ätit choklad vet jag inte hur länge jag hade stått still...........

Anonym sa...

Hej där
På t-banan idag fick jag för mig att tösen ser ut som en Margareta...
/Tina

Blipp sa...

Tina: Margareta - den tjocka o den feta? Det är ett fint namn, kommer du ihåg min gamlagamla bästis Maggan, som Peter bodde hos i Fredhäll? Ja vi har inte kommit på ngt namn ännu, märkligt. Dags för en fika nästa vecka kanske?

Samtal: Hur kan man inte gilla skumtomtar, önskar att det vore jag som kunde skriva det: Jag gillar inte skumtomtar! haha. För mig är det som en drog.....jag älskar dom - och choklad, och lakrits o mint o nougat o ALLA kakorna

Anonym sa...

Tänkte varken på Maggan eller den tjocka o den feta :-) Kanske drottning Margareta, Margareta Regina...Nästa vecka är nog tvärfull med div aktiviteter - men ska kolla hur det ser ut framöver, vill gärna träffa er!
/TIna

manotanten sa...

mera mat mor margareta
böcker kan man inte äta
för de är så vinkelräta

ur nån lennart helsing bok

men margareta är fint tycker jag
eller margret
eller greta
eller kanske gretel

det låter ju lite mordoraktigt
gretel

adele
är snyggt också

jaja
härligt i alla fall att du har det finfint o njuter... även om du får lite sockerabstinens ibland

och att alla är friska o krya o så
nice nice nice va de verkar!