onsdag 30 december 2009

Stor mage - igen

Sjalbarn är bra barn, men det är svårt att hitta plagg som täcker och värmer när det är 15 minus ute, hon blir ju varm o fin av min kropp men jag vill gärna kunna sluta om runt o det lyckas jag inte med fast jag har en Tenson stor som ett tält. Vi har tagit en promenad till videobutiken för att återlämna Ice age 3 i kylan o det gick bra. Men för längre sträckor får vi vänta på blidväder. Annars är det ju så smart o bra o allt med sjal, tycker jag. Kolla allt julpynt, idag blir det julgransplundring - bort med allt som återstår av julen, diskhandduk och chokladask.

6 kommentarer:

Kristina sa...

Mysigt med bärsjal men förstår ditt problem. Går det inte att knyta på annat sätt så att hon kommer högre upp eller är det för att hon är så liten som hon ligger mera i vagga? Totalt okunnig i detta är jag. Gott nytt år.

Medea sa...

Kolla in på ravelry hur en tjej löst det med lite omstickning av en stooor tröja!
Lite andra länkar när det gäller "babywearing" hittar du också på Ravelry. Symaskin, stor tröja eller snabbstickning är det som gäller.
Kram

Blipp sa...

Kristina har rätt i att barnet måste högre upp, hon är ju ung men inte liten min, så det är lite meckigt då hon inte fixerar huvudet men är lååång o tung, o som Medea skriver så skall det antagligen lösas med kreativitet o inte med gnäll o kontokort!

Blipp sa...

Kollade Medeas länkar - så bra med extra hål för barnhuvud i tröjan, tack. När sonen var barn fick han ofta rida till dagis o då hade vi en liten extra sadel kopplad till den stora o oxå fastbunden i mor eller far, påminner....

Kajsa sa...

Jag vill minnas att www.sjalbarn.se har en del knyt-tips och annat kul för folk som har bärsjal. Vissa är helt frälsta och skaffar fler barn för att kunna fortsätta med sjalen som jag förstår det...Jag tycker också det var bra, vi hade en sån där sned sjal, ett måste i tvättstugan! Man kunde amma med den också. Vad fin och stor hon redan blivit!

manotanten sa...

nä, jag fick ju äntligen fram lite tomtar o sånt... o granen är fortf fin, konstigt nog... o stjärnorna ger ett fint ljus... nu får det nog stå kvar en stund till.
Ser ut att vara en pigg tjej, Irma