söndag 31 januari 2010

Award


har jag fått av Mano T. Tack tack.

Jag skall skriva 7 saker som ni inte vet om mig, ni är ju lite olika personer så en del vet mer än andra. Här kommer iallafall några grunkor:

1. Jag o mina barn har haft massor av djur: 4 hästar, 5 kaniner, 1 Bagge 3 Lamm, 2 tamråttor, 4 katter, 1 vandrande pinne, 1 papegoja, massor av zebrafinkar, ett antal undulater, akvariefiskar. Jag tror att det var allt. Nej, Tarantellan, spindeln o hennes mat syrsorna glömde jag.

2. När jag träffade min man blev jag psykotiskt kär, det kändes som om jag var han, när mina ben gick på gatan såg dom ut som mina men kändes som hans, jag hörde hans röst i mitt huvud när jag tänkte, jag var som en målsökande robot som såg efter honom hela tiden. Det blev 2 dundrande skilsmässor. Skoningslös förälskelse.

3. Jag har arbetat som telefoninstallatör på Televerket, jag körde flakmoped på Kungsholmen och hade orange hjälm, jag klättrade i stolpar med klätterskor.

4. Mina första år på Gotland hade vi ingen telefon och inte någon vattentoalett bara utedass.

5. Jag lider ständigt av att jag tycker att jag är för tjock och ojar mig över min vikt och bantar hela tiden, jag föraktar den sidan av mig själv och den är ganska stor.

6. Jag är jättebra på armbrytning

7. Jag har fått en puss på kinden av Frank Zappa

Så, det var mina 7 avslöjanden! Jag skall nu fundera ut vilka som skall få Awarden av mig. Jag kan bara lägga några minuter i taget på datorn nuförtiden så det får bli nästa gång tillfälle ges.

1 kommentar: