onsdag 13 januari 2010

Var dags liv.......


Här är allting lugnt o stilla, lite skrik, lite gråt, men mest tyst o stilla. Vi sover från klockan 10 till klockan 10, går en liten promenad eller åker en liten tur. Barnet sover o jag virkar! har ont ont o kan inte sticka, remiss ligger hos sjukgymnasterna. Vi har haft besök och vi har besökt, några dagar alldeles fullmatade med Ikea och resor till andra städer och ett o etthalvtåringar på besök, vi har diskuterat framtida buisness och besökt banken för lånelöften och tittat på verksamhet till salu och pratat och pratat, så, andra dagar bara stilla.
Virkar på andra vanten, julröda, tjocka och fina, bilder kommer, hur fort går det inte att virka? Svip så är en vante klar. Stickning är verkligen någonting helt annat. Hade glädjen under jullovet att få lära en 9åring att sticka, känns som en livsbedrift, jag har lärt ut rätstickning till nästa generation!

Rensar lite grann, men är just nu Twinpeaksslö.

In: matsaker såklart. Tre stycken förträffliga stora PLAST backar från Ikea där vi kan lägga plåt o plast och papper o slipper numera ha påsar som flyter runt i köket med konservburkar i. En tesil, 6 papplådor att stoppa sticksaker i o ställa i bokhyllan. En låda att stoppa andra saker, t ex barnsaker i o ha under spjälsängen. Present: fin bok till babyn, fin filt till bäbyn med stjärna på, kan även användas som fana på 1 maj. 2 par småbyxor till baby.

Ut: tre ganska stora påsar med barn och vuxen kläder till Läkarmissionen, skänkt bort några kläder till vän. Pantat backar o flaskor (men det kan inte räknas bland 10 grejer, inte kan jag börja fuska så redan?) Nej det är fortfarande roligt o skönt o nödvändigt att göra mig av med grejer, är bara just nu stillasittande.

1 kommentar:

manotanten sa...

aaaah, härligt, tio till tio, eller kanske tolv till tolv, eller t o m två till två... skulle kunna tänka mig att leva så!