lördag 3 april 2010

Glad Påsk!

Efter en låååång fredag kan det äntligen sägas: Glad Påsk o snart är han uppstånden och då kan oxkså de som tror önska oss Glad Påsk!
Min låångfredag tillbringades på ........gissa.......IKEA!!! yes yes yes, man o son såg det som ett självklart val och medan de fullföljde sin Golgatavandring mellan avdelningarna njöt jag. Bäbis fick en ny madrass till sängen o slipper ha en som luktar mögel, kanske kommer hon någongång att prova sin säng nu när den bara luktar flamskyddsmedel (nä, skojar bara,det finns inte i bäbismadrassen....tror jag....hoppas jag????,måste kolla) iallafall fyllde IKEA i Uppsala år igår så fick äta bakelser och det var härligt att vara där. O så fick jag njuta av anblicken av mitt första barn, min finflicka.
På vägen hem slank vi in i ett hus i Sigtuna och jag köpte en STICKMASKIN!! Ha, en stickmaskin, bara så där! Såg en liten annons på blocket när jag sökte på garn (varför gjorde jag det?..hm) En maskin för tunna garner en liten interstick Maria, med tusen små prylar till, instruktionsböcker, mönster o garn på kon fick jag oxå med, allt i orginalförpackningen från 1991 - det är 20 år sedan, sug på den: 1991 är 20 år sedan!!
Så nu kan jag starta en liten stickfabrik här hemma i vardagsrummet. (måste bara få en susning om vad som är fram o bak och hur man GÖR). Kvinnan som sålde underverket är textillärare och hon hade en vävstol till salu oxå........kanske vore något för mig....resten av familjen suckar och och blir smalare o smalare för att få plats här i "min" bostad.
Å sist men inte minst är jag så glad att jag är dominant ateist.

Påskpussar till er alla, nu skall vi ut o leta efter lite snörester i vår nationalpark.

1 kommentar:

Medea sa...

I min värld är det bara 2010. Alltså är 1991 19 år sen. Eller?
Du har väl sett mitt mail som jag skickade för ett tag sen. Såg att du skrivit kommentar om att jag ska ge dig ett datum. När jag kommer hem till Provence ska vi planera mina resor till Sverige för sommar och början på höst och sen kan jag ge förslag på när du kan komma ner. Längtar!