fredag 13 mars 2009

Solen skiner

tänk det hette min fd mans popband och nu gör det det!
Jag är gräslig, bråkar och säger åt vår fåglarna att vara tysta när jag går ut, för dom stör mig, men dom bryr sig som tur är inte.
Var hos min läkare igår, hon skrev ut betablockare för att få ned pulsen, hon skrev remiss till endokrinologen för ställningstagande till medicin, strålbehandling eller operation, jag vet vad jag vill om det blir jag som får välja ( och det blir det).
Sjukskriven mars ut till att börja med, men jag måste till skolan, det är sista terminen och den är dyyyr för min arbetsgivare, så jag fick 75% sjukskrivning för att inte begå försäkringsbedrägeri. Så nu är jag sjukskriven och sjuk, har svårt att sitta still och svårt att vila eller göra ngt för då blir jag helt slut och supersvettig, har extra tröja med för att byta med om jag går ut.....och idag måste jag det för jag o dottern skall till Ingarö på begravning, min faster skall begravas och vi skall få se släktingar för första gången på sisådär 20 år. Dotterna har aldrig sett dom, så detta blir en geneologisk studie, ser dom ut som vi? Låter dom som vi? Skall se om jag kan fota dom lite i smyg.....ja nu måste jag långsamt klä mig och komma iväg.
Undrar undrar undrar hur det går på jobbet utan mig..............

2 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

1. det går säkert alldeles utmärkt på jobbet utan dig = se till att vila nu, när du får det till och med på papper(!)och
2. låter inte kul att ha det så där, men tur är att du inte ska ta ställning precis nu till allt, utan du har tid att tänka och du kommer att få bra info av doktorn, det är jag säker på. Men för säkerhets skuld, ha alla frågor på papper, så du slipper ringa upp dem igen.
Ha' det nu så bra det går i solen, som också finns här lite grann.

Medea sa...

Men ojdå! Klart det går bra på jobbet utan dig. Ta hand om dig och ta det lugnt. Har inte du heller varit på kursen nu då? Hoppas du i alla fall kommer om två veckor.
Kramar från Efwa