torsdag 12 mars 2009

Patient

är jag nu, sjukskriven pga Giftstruma - härligt ord på en sjukdom som känns som den låter, jag känner mig förgiftad och GALEN!
Betablockare i mängder, vilopuls 130. Viktnedgång som jag så länge längtat efter, skall aldrig mera efter detta oja mig över min kropp och mitt utseende, bli frisk och vara nöjd, det skall jag.

3 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Oj, oj, oj. Men nu har du säkert varit hos farbror doktorn och fått medusiner, så det kan hålla sig på mattan, giftet! Krya på dig, så ordnar det upp sig snart, när medicinen är korrekt inställd.
Har en moster med samma, men hon blev opererad för det, men det var en hel del år sedan.

EvaL8 sa...

Hej! Krya på dig. Jag skulle bara meddela att den svarta mössan har nu åkt Vasaloppet(på min man). Den var alldeles utmärkt tyckte han.

Blipp sa...

Så roligt, det kunde man inte tro,,att den var så sportig, men det låter varmt med en ullmössa i spåret...fast det kanske är min struma, jag tycker att alla har sjukt mycket kläder på sig hela tiden....
n
Nu tänker jag på fåglar, läser just nu Gryning över Kalahari som ju handlar mkt om apor, men fåglarna, alla kråkfåglar dom är ju så super smarta, vet du ngn litteratur i ämnet?