fredag 17 april 2009

Nej
det blev inget Visby för mig, orkade inte, maken fick åka ensam. Varannandags helt sliten. Idag hemma med son som oxå han är sjuk i förkylning dock. Lunch på Krishna. Vacker solig skön Stockholms dag med tankar på kärlek, skall skärpa mig och bli den perfekta kärlekspartner som jag vet att jag kan vara. Råd fick jag idag: Sluta ha rätt, börja ha rätt inställning. No more fights! Som tur är har jag en man som älskar kärleken och relationer och blir tårögd när jag vill ha en närmare relation. Han har satt en bok i min hand som heter Den medvetna kärleken, av paret Hendricks. Jag har försökt tidigare att läsa den men då var jag suuuper driven och stressad och effektiv och taggad och tyckte att det bara var blaj, men nu när jag är sjuk och försvagad och uttråkad så tycker jag att den är underbar. Så jag lovar ta mina relationer på största allvar och lära mig av dom för att bli en bättre och bättre människa.


Så idag när mannen var borta fick jag nöja mig med att bråka med sonen, vi rök i hop i köket när vi skulle tillverka fudge, han var kaxig och lat och jag blev rasande som en lejoninna som vanlig. Men, jag bad om ett nytt försök och det gick bättre, så nu har vi en gemsam tillverkad fudge med hasselnötter och fruktskum i frysen. Och nu lagar han middag till oss. Idag tog jag bussen till Mariatorget, gick till Marias garn och träffade Maria, letade efter en fin tröja till ett litet barn, jag har letat tidigare och fastnar inte för något, men idag, ett norskt mönster från Lena Holme Samsoe. Garnet silkbloom fino kändes mjukt och vackert men det var för dyrt för mig och jag köpte istället ett bra alternativ:Lucca Fino BC Garn merinoull.

2 kommentarer:

manotanten sa...

"Stressad effektiv o taggad" vs "sjuk försvagad o uttråkad"... jag håller på att den senare har mycket större möjligheter att bli den perfekte kärlekspartnern...

Efwa drömmer om Provence sa...

Vad otroligt gott det ser ut! Bra att du stressar ner men jag läste någonstans att du skulle sluta sticka. Det är väl inte alls någon bra idé?! Ser fram mot att du kommer och hälsar på mig. Ska bara försöka få lite mer ordning först. Idag är det arbetsrummet som ska få bli plockat i. Som väl är skiner solen från blå himmel. Igår var det kolsvart himmel med blixtar och nåt vått som forsade ner.
Massor med kramar från Efwa