onsdag 13 maj 2009

Onsdag


Livet springer bredvid mig, jag måste hålla samma tempo, för vad händer annars? Jag skall prova, i morgon.

Igår gick vi till koloniplätten för första gången i år! Rensade ogräs, vackra maskrosor, kvickrot och fina otäcka nässlor, använde kompost förra året, ger mycket ogräs i år. På kvällen fick jag åka till paradiset, garnaffären i Kärrtorp där garnkonerna är stora som amerikanska skyskrapor och allt är vackert och allt är bra kvalitet och allt har ett bra pris, nu var det dessutom REA, oj oj, 2 kilo garn köpte jag. Bilder kommer.

Sedan fick jag komma hem till HV kompis Knitonnet A-M, tillsammans med andra HV damer, njuta vackra trädgård, vackra hus och goda maten, sticka en liten stund och klockan var 22.00 Fort och glatt.

Idag på morgonen, ultraljud på magen, och vad fanns där? Ett barn, ETT barn, inte två eller tre, och hjärtat pickade normalt och det lilla man kan se var alldeles normalt och sannolikheten för kromosomrubbning var 1:361 som är superbra när man är nästan 100 år som jag. Barnet var lite äldre än vi trott, 14 veckor och en dag. Beräknad födsel 16 nov. Vi blev väldigt glada, vi hade trott på 1:8 eller liknande sannolikhet, så nu skippar vi fostervattenprov. Så skönt, blev helt slut av provet, dödstrött, kanske spänning? Nu funderar vi på namn, jag tyckte att barnet såg ut som en kille som hette Sixten! Men han kommer antagligen inte se ut som nu så länge till så det blir nog inte Sixten.

hehej

p.s personen på bilden har ingenting med texten att göra d.s

6 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Det låter så positivt allting, bebis och HV möte, visste inte att det fanns en garnaffär i Kärrtorp, få åka dit och kika.

Efwa sa...

Jag ryser av välbehag. Vad skönt att det ser bra ut. Ser fram mot att ha er här. Har redan köpt barnvagn/kärra så att bebisen har nåt att åka runt i när den är i Provence. PS. inte bara för din bebis utan för barnbarnet också. =)

Är avis på er träff igår men hoppas verkligen att det blir återträff här hos mig i oktober. Kramar från Efwa

Blipp sa...

Tack för edra fina kommentarer! Garnaffären i Kärrtorp är värd alla omvägar i världen, skall ge dig namn och telfonnr vid tillfälle. Barnkärra i Provance låter inte dumt alls, en liten bebis och några kronärtskockor, en flaska vin och ett bröd, jag ser kärran framför mig! Men du i Okt borde jag vara i 8 månaden, vet ej om jag blir ombordsläppt på ngt flyg då......men då kommer jag lite senare. hejhej

Lotta sa...

Det är bara att gratulera till bebisen.

Jag kommer skicka ett mejl till dig, så hör gärna av dig så kan vi träffas så visar jag dig lite hur man krokar.

manotanten sa...

Ah, november... spännande!

Tropicalia sa...

Grattis! Jag ska själv bli mamma i oktober.