tisdag 5 maj 2009

Resumé
Jag har varit på kollo, jag har varit på internat, jag har varit på semester, jag har varit på kurs, jag har varit på rekreationsresa. Kalla det vad du vill. Jag har varit i Tällberg på stickhelg och njutit av solen, av att jag är så bra på att bo på pensionat, av alla stickande kvinnor, 52 stycken. Njutit av att jag skrattade så tårarna rann åt fyra gubbar som sjöng akapella i fåniga kläder.

Upplevt ett snabbt och effektiv Valborgsfirande i Dalarna: ett fackeltåg med kanske 50 personer som gick ca 400 meter och tände en förpreparerad liten brasa (för den stora brände några ned natten innan). Ett kort majtal om att inte gnälla av Tällbergs egen präst, 6 stycken korta vårsånger. Nationalsången. Slut.
Jag har njutit av att lära mig lite mera om att skapa saker av spets, t ex sjalar. Stickar just nu en Candle Flame som jag skall fota imorgon så att ni alla få se den vackra skapelsen. Jag är duktig.

I dag mottagit en magnifik blombukett av min man, mörkt röda liljor och rosa liljor, -varför fick jag dom? -Självklart för att jag älskar dig och för att vi kanske skall ha barn tillsammans. Graviditets vinst no 2. På tåget hem från Tällberg fick jag inte lägga upp tung väska på hatthyllan grav vinst no 1. Jag har det mycket bra, fortfarande giftstruma som gör att jag kan stoppa i mig ganska mycket mat utan att bli ännu tjockare. Ja ja, imorgon kommer bilder, på allt möjligt.

1 kommentar:

Samtal från min trädgård sa...

Måste hänga med nästa gång det blir en träff, dt låter så roligt! Tur att du ser vinsterna, visst är det trevligt med lite hjälp?