söndag 31 januari 2010

Eget bo

Vi bestämde oss idag för att vi slipper flytta, har tänkt ett tag att vi är trångbodda och att vi borde förnya oss - men vi slipper, vi bor ganska litet men gör det något? Nej inte om jag kan rensa ut massor av mina gamla prylar som jag samlat på oss. Vi bor granne med ett stort naturreservat och nära en underbar nationalpark och ändå bara några (7) tunnelbanestationer från Slussen, det är sånt vi gillar, dessutom är det billigt för oss att bo litet, så nu är det bestämt, vi flyttar inte!

3 kommentarer:

manotanten sa...

va skönt!
vi funderar på att flytta till ngt litet vi... ju mindre o billigare desto bättre... hur det går med husfriden återstår att se...

Medea sa...

Det kanske funkar att bo lite mindre när ni har stora skogen nära. Det är ju härligt att kunna va ute mycket. Man behöver ju inte så stora ytor som man tror.
Visst är det vackert med vinter MEN såå mycket härligare med vår. =)
Kramar dig också och snart ska jag sticka något fint till lilla I. Liten o liten förresten. Vad är huvudmåttet nu? Jag får sticka lite stort så får vi se när hon växer i det.
Massor med kramar!!

Samtal från min trädgård sa...

Och vi bor stort, så det skulle passa att byta med grannen, som har 4 barn och vi har bara 2. Vad vi ska göra, när barnen flyttar vet jag inte, hyra ut eller starta företag....? Men jag förstår dig! Var hos ett par i fredags, som hade en liten 1:a, men sedan hade hon ett rum i källaren, som hon hyrde till alla sina garner och tyger plus att de hade sommarstuga. Och mannen hade en övernattningslya i Stockholm, så pengarna går nog åt ändå.