torsdag 7 januari 2010

Sassa Brassa Mandelmassa.


knappt har sista knäcken hunnit nedför strupen innan första semlan (lorna) står på bordet. Yippie o leve välfärden. Föräldraledig med sovande barn och Twin Peaks i datorn. Om vi gör egna semlor då får man ta flera än en, konstigt va? Egna, betyder att vi köpt goda bullar och fyllt med saker, inte bakat alltså. Jag tycker verkligen att det är tråkigt att baka. Det sägs att det är nyttigt att gegga med deg, för själen alltså, jag tror mera på att äta kakan. Å så kunna göra det samtidigt som jag går ned i vikt, inte dumt alls.

Barnet är vägt och mätt o följer sin egen superflicka kurva. Nästan 6 kilo och över 60cm lång, det är begripligt för inatt åt hon varannan timme, fattar inte hur ngn orkar ha fler en ett barn åt gången. Rensade igår ut två påsar kläder som Irma Regina redan växt ur.

Ut: ett kryddställ i trä med Spice Island kryddburkar i glas, snyggt och funnit sedan jag var liten, men, hur smart är det med kryddställ ovanför spisen eg?
In: lite matsaker.

Kokat massor av ärtsoppa, måste bara komma ihåg att frysa in. Vi har så kallt i skafferiet så ärtorna frös när dom var blötlagda över natten. Härligt.

Mannen är handikappad, har alltså handen i kappan, för han var hos sin "det händer alltid något galet" kompis igår och pratade om vargar o Putin och Ukraina och skar morötter samtidigt så fingertoppen försvann, nu har han bandage o kan inte ens gå ut.

Här är en länk till en sida där man kan annonsera ut saker som man vill bli av med, skänka bort, gratis att annonsera, gratis att ta emot och gratis att ge bort. Skänkes.se. Smart va? Ja det verkar som om det inte fungerar att länka, men adressen är iallafall: skänkes.se eller skankes.se båda fungerar ibland.
Nu kan man oxå bli medlem hos medveten konsumtion utan kostnad, om man vill.

Nu kan man oxå bli medlem hos medveten konsumtion utan kostnad.

1 kommentar:

manotanten sa...

"det händer alltid nåt galet kompisar" är nog de man har roligast med men man får låta bli att träffa dem föör ofta... tyvärr...

har inte kollat skänkes.se än men ska göra det nu