tisdag 5 januari 2010

Ut o lite in

Nu har jag börjat 10 saker bort i veckan så intensivt att det blir 10 saker om dagen, minst. Idag ett lass med kläder från sonens rum och böcker, äntligen har böckerna mist sitt grepp om mig och idag åkte trädgårdsböcker, kolonilottsböcker och dikt böcker jag aldrig läser iväg, fast det blev bara 8 böcker idag. Men nu har det börjat.....o så har jag hittat två bra inlämningsställen för alla saker, ett på gångavstånd: Läkarmissionens secondhand och ett där jag får ta tunnebanan så att jag får chansen att gå in på min älskade garnaffär Vincent på vägen.
IN: bara matsaker (om man räknar chips, nötter, semlor, wienerbröd och päron som mat alltså)

Middagen intogs idag på Folkets Kebab som har fin kebabuffé, vi var där för andra gången på kort tid och märkte att vi behöver variation, skulle vilja vara en sån som har ett stamställe att trivas på men blir uttråkad så snabbt, mannen likadan, o sonen, konstigt att vi fortfarande är gifta. Om jag var tvungen att äta på samma ställe en gång i veckan 2010 så skulle jag välja Gondolen, vilket skulle du välja?

3 kommentarer:

liene sa...

Det brukar vara så .. om man börjar rensa ,då vill man mera och mera bort!
Men tio sakar om dag ola la... var försigtig att det inte ekar sen!( skratar!)Det hände mig ,med dotters rum ( skrattar!)
Mvh liene

Blipp sa...

Ja, faktiskt börjar det finnas några tomma ytor här hemma, underbart.

manotanten sa...

jag behöver också inlämningsställen... ska reka

önskar jag kunde bli rensnings beroende men är duktig bara i stallet o på jobbet jag... tog ut soporna dock

att äta på samma ställe en gång i veckan... har ingen aning... jag är ju nöjd jag bara det är ngn annan som lagar maten... vem, var, vad spelar mindre roll... men nåt ställe där man kan lägga sig ner efteråt, kanske... vet inte om det finns nåt sånt... ska reka

tror jag ätit på Gondolen EN gång i mitt liv o det var ju fantastiskt minns jag, både mat o miljö...