söndag 14 februari 2010

Märklig dragning

idag var det dags för dragning i garnutlottningen, 6 personer ville vara med, det var roligt, en av dem är min HV kompis och vi skulle träffas idag, imorse när jag skulle fixa officiell dragning med kontrollant så for det genom mitt huvud att jag kunde strunta i dragning och säga att det var knitonnet som vann, o så bara ta med garnet till henne idag, men nej, då skulle jag ha dåligt samvete resten av livet, o kanske inte våga blogga mera, så, jag gjorde 6 lika stora lappar, skrev 1 -6 på lapparna och la dom i en fin papplåda som det varit mozartkulor i, gick till min make och bad honom skaka burken o dra en lapp - men dra nr 1 så slipper jag fixa med paket o porto o sånt sa jag till honom o så gjorde han det, han drog no 1!
Så blev det knitonnet vann o jag kunde ta med garnet till HV idag.
Konstigt men sant, han är så lydig min man.
Grattis AM.

Jag har just nu problem med vår router, har svårt att stanna online vilket gör att jag bloggar mindre än vad jag vill. Ikväll fusksurfar jag på grannens nätverk.
OS stickningen har startat och jag stickar så mycket jag kan, grillar korv oxå. Men vi oxå feb trötta allihopa o slöar, nu vaknar bäbis...2 kommentarer:

Anna Maria sa...

JA Jag vann, tack, Blipp. Vilket flyt jag har. Jag satt och tittade och klappade på mitt nya garn hela eftermiddagen.

Medea sa...

Ååh vilken duktig man du har! Grattis till AnnaMaria.