söndag 7 mars 2010

Lite garnsaker

Detta var några av de nystan jag valde mellan när jag skulle göra min Haruni, det blå är mjukt ooch kommer från Finland, jag vill sluta slänga banderoller så att jag kan hålla reda på garnnamn, det brunbeige är ett danskt silke/merionogarn Duo,fint och dyrt och lättstickat.
Sedan hade jag dessa små godingar, det lite mörkare, det ensamma nystanet är ett sånt där finskt det oxå, de två närmast dig är entrådigt ullgarn med namnet Fårö, det är ju ett redigt garn men aningen hårt. Tredje garnet är ett mjukt silkegarn som jag köpt på Tradera, fin lyster och bra stadga.
Här är bilder på mina nästsenaste garninköp, Heavens hand, för första gången, verkar vara ett helt ordinärt ullgarn typ Yllets, men dyrare så det kanske är något magiskt med det, vet ju att många gillar det garnet, färgen är iallafall helt i min smak för dagen, det lilla svarta är Drops nya Nepal som oxå verkar vara ett helt vanligt garn. Jaja det hjälpte iallafall mot deppet att köpa det, men jag fick blodad tand och köpte lite mera garn.....bilder en annandag.
Hursomhelst så ville jag tidigare ha råd för garnval till Haruni, skall jag ta det röda, det blå eller det brunaktiga och om rött, vilket rött? Jag valde det brunaktiga danska Duogarnet utan att fråga om råd och jag har redan kommit en bra bit, bilder imorgon hoppas jag. Å vilket tråkigt ospirituellt inlägg....

1 kommentar:

manotanten sa...

det blågrå var annars vackert ju