fredag 16 april 2010

Blockar blått


här är en liten dotter med blöjkudde o Sidenselma sidenkläder, hon är det sötaste jag vet just idag


Blockar ni bomull? Det gör jag, märker jag, varför? För att det inte går att sy ihop utan att tvätta och se vad som händer, forma lite, fixa lite, kanske helt onödigt när det gäller bomull men känns tryggt och bra.
Jag stickar som en skitunge - inte ens ett linne ser klokt ut, tänk att man kan syssla så mycket med något o ändå va så kass o slarvig och värdo...Men nu är det så det är o inte blir det bättre, men man vänjer sig!

GI-gantiskt gott är det illafall med scones till frukost. Det går verkligen inte så bra med viktnedgången.

Tänk att det finns naturkrafter som håller oss från flyget, bra där! Två år varade det förra utbrottet på Island, ingen flygtrafik i Europa på 2 år, det vore nog finfint för jordklotet.

4 kommentarer:

manotanten sa...

tycker också det är fantastiskt med flygstiltje... får gärna vara några år... att alla flygnarkomaner nu tvingas åka markbundet är bara så nice

söt o klok ser hon ut den där!!!

men vänjer sig... nä, man vänjer sig så f heller... jag vänjer mig inteinteinte med vardagstorftighet... det är nog därför jag är ilsk mest hela tiden... eftersom jag ändå lever o förlikar mig med vardagen fast jag aldrig blir van liksom... lever med ilskan men tror inte folk uppfattar mig som argsint eller så för det är mer en grundbult i mitt väsen den där ilskan och inget som går ut över gemene man
så okej, man vänjer sig
med sig själv

Blipp sa...

Det är sant -man vänjer sig inte vid meningslösheten o ändå - är det det ända man gör - vänjer sig. Bra eller dåligt? Vet inte - spelar ingen roll. Men vulkanaska piggar verkligen upp!

Nina sa...

Med stickmaskinen stickar du hur fint som helst.

Blipp sa...

Ja Nina det får bli min räddning!