onsdag 14 april 2010

Vi har hyrt ett hus på Ålanden liten vecka i Maj. Önskar att det vore vårat alla veckor.

5 kommentarer:

Anna Maria sa...

Låter underbart

manotanten sa...

Najsnajs!
nordic design... aaltofåtöljer (?) o allt...
var ligger det då?
gissar... eller nej kan inte gissa eg men norra delen el möjl östra gissar jag ändå...
om det ändå är eckerö el nåt på västra sidan då är jag ju helt fel ute...

Blipp sa...

Du har rätt Manot! - östra sidan - Vårdö.

Anonym sa...

ah där är fint... min syster har precis i dagarna köpt ett gammalt torp där någonstans på vårdö... nuförtiden kan man köra bil dit på bro/vägbank har jag för mig... förr gick landskapsfärjan bara... läänge sen ja var där
/manot

Anna Maria sa...

Hej!
Förlåt att jag inte hört av mig tidigare. Jag har de sista tre veckorna varit mycket hos min morbror i Östertälje eftersom hans fru Inga fick en svår hjärnblödning. I lördags fick hon äntligen avsluta ett långt liv. De har levt nära varandra i 58 år så det är en svår omställning att bli ensam kvar. De har inga egna barn så jag är som extra dotter i familjen.

Nu ska vi träffas för den sista stickhelgen detta läsår. Vi fortsätter med näver-, dubbel-, dominostickning och musselsjalen. Du väljer själv vad du vill fördjupa dig i. Ta med dig smånystanen och kanske något restgarnsnystan i färg du tycker om i motsvarande kvalitet. Det går också bra om du hellre vill sticka på något eget projekt; något du inte är klar med eller börjar på ett nytt plagg.

Jag åker hemifrån på fredagen så om det är något särskilt du vill att jag tar med går det bra att höra av sig fram till dess.

Många vårvarma hälsningar från Leksand och Karin Genom Anna Maria